Varaa osasto Pohjanmaan Suurmessuille 25.-26.4.2020!

Pohjanmaan Suurmessut on alueen suurin messutapahtuma, joka on järjestetty vuosittain yli 20 vuoden ajan. Tapahtuma on merkittävä ja ainutlaatuinen koko perheen tapahtuma koko Suomen mittakaavassa. 

Näytteilleasettajana tapaat Suurmessuilla tuhansia kiinnostuneita kävijöitä tehokkaasti kahden päivän aikana. Kun tavoitteesi on lisätä myyntiä, tavata asiakkaita, nostaa tunnettuutta ja löytää uusia kumppaneita, Suurmessut on erinomainen kohtaamispaikka. 

Uutuutena meillä on Perhe -teema-alue, jossa kohderyhmänä ovat lapsiperheet. 

SM19 kuvabannerArtboard 241SM19 kuvabannerArtboard 24 copy1

Tervetuloa näytteilleasettajaksi!

Teema-alueet:

  • Matkailu - Matkustaminen antaa elämyksiä, mutta ensin tarvitaan kohde, mistä elämyksiä hankitaan. Alue esittelee kesäkauden elämykset, aktiviteetit, nähtävyydet ja majoitusmahdollisuudet läheltä ja kaukaa.

  • Ruoka - Hyvä ruoka saa hymyn huulille! Tällä teema-alueella houkutellaan kävijöitä uusiin makuelämyksiin ja ostamaan herkkuja kotiin vietäväksi.
     
  • Koti & Piha - Alue täyttyy hyödyllisistä tuotteista ja palveluista kotiin, mökille ja puutarhaan. Täältä kävijät etsivä vinkkejä viihtyisämpään asumiseen, erilaisiin piharatkaisuihin, remontoimiseen ja sisustamiseen.

  • Voi hyvin - Tällä alueella terveys ja hyvinvointi ovat keskiössä. Täältä kävijät etsivät tuotteita, palveluita ja tietoa hyvinvointiin ja elämän laatuun. Tällä teema-alueella keskitytään onnelliseen ja terveelliseen elämäntapaan, mielen ja kehon kunnossapitoon sekä elämästä nauttimiseen.

  • Perhe - Tämä teema-alue on messujen uutuus! Alueen näytteilleasettajat muodostuvat mm. monista erilaisia palveluita tarjoavista tahoista, jotka tukevat lapsia ja perheitä monissa eri elämäntilanteissa.

  • Vene & Kone - Tämä on suosittu veneisiin, koneisiin ja harrastuksiin keskittyvä teema-alue, jossa uutuudet ja tekeminen innostavat monenlaisia kävijöitä.

  • Metsä & Retkeily - Teema-alue on monipuolinen kokonaisuus, joka tarjoaa tietoa, tuotteita, uutuuksia, ohjelmaa ja hyvinvointia metsänomistajille, metsäalan ammattilaisille, sekä kaikille metsässä liikkujille. Metsäalue suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä Metsäkeskuksen asiantuntijoiden kanssa.

Ole mukana menestymässä ja varaa paikkasi Pohjanmaan ykköstapahtumasta!

VARAA OSASTO

 

Messuyhtiö Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab on toiminut Vaasassa jo vuodesta 1987 lähtien ja on alansa markkinajohtaja Vaasa-Pietarsaari-Kokkola alueella. Pohjanmaan Expo on luotettava, palveleva ja kehittyvä messuyhtiö, joka tarjoaa messutapahtumia yrityksille, organisaatioille ja suurelle yleisölle. Tarjoamme vuosittain joukon laadukkaita ja kiinnostavia messutapahtumia.