Varaa osasto Pohjanmaan Suurmessuille 6.-7.4.2019!

Pohjanmaan Suurmessut on alueen suurin messutapahtuma, joka on järjestetty vuosittain yli 20 vuoden ajan. Tapahtuma on merkittävä ja ainutlaatuinen koko perheen tapahtuma koko Suomen mittakaavassa. 

Näytteilleasettajana tapaat Suurmessuilla tuhansia kiinnostuneita kävijöitä tehokkaasti kahden päivän aikana. Kun tavoitteesi on lisätä myyntiä, tavata asiakkaita, nostaa tunnettuutta ja löytää uusia kumppaneita, Suurmessut on erinomainen kohtaamispaikka. 

Tämän vuoden uutuusteemat ovat Lapset ja Erikoisruokavaliot & vege. Lapset-teemaosastolla kohderyhmänä ovat kaikenlaiset lapsiperheet. Vege- ja erikoisruokateema houkuttelee kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja ja uutuuksia. Viime vuonna ensimmäistä kertaa toteutettua Metsä & Retkeily -teema-aluetta kehitetään edelleen. Haluamme tarjota metsänomistajille, metsäalan ammattilaisille ja kaikille metsässä liikkujille mielenkiintoisia tuotteita, palveluita ja elämyksiä. 

SM19 kuvabannerArtboard 241SM19 kuvabannerArtboard 24 copy1

Tervetuloa näytteilleasettajaksi!

Teema-alueet:

  • Matkailu
  • Ruoka - Uutuus! Erikoisruoat & Vege
  • Koti & Mökki & Piha
  • Voi hyvin - Uutuus! Lapset
  • Vene & Kone
  • Metsä & Retkeily

Ole mukana menestymässä ja varaa paikkasi Pohjanmaan ykköstapahtumasta!

VARAA OSASTO

 

Messuyhtiö Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab on toiminut Vaasassa jo vuodesta 1987 lähtien ja on alansa markkinajohtaja Vaasa-Pietarsaari-Kokkola alueella. Pohjanmaan Expo on luotettava, palveleva ja kehittyvä messuyhtiö, joka tarjoaa messutapahtumia yrityksille, organisaatioille ja suurelle yleisölle. Tarjoamme vuosittain joukon laadukkaita ja kiinnostavia messutapahtumia.