Tervetuloa Pohjanmaan Suurmessuille!

Pohjanmaan Suurmessut – kokemuksia koko perheelle!

Tule näkemään, kokemaan, ihastumaan ja tekemään Pohjanmaan Suurmessuille! Vaasan kupeessa sijaitsevassa Botniahallissa järjestettävä jokakeväinen messutapahtuma on koko perheen elämys, jonka monipuolisesta tarjonnasta jokainen kävijä voi löytää mielekästä tekemistä ja kokemista.

Seitsemän teema-aluetta kattavat koko kiinnostusten kirjon

Suurmessut on jaettu seitsemään teema-alueeseen, joista voit valita mieleisesi tai tutustua niihin kaikkiin ­– kiinnostavaa koettavaa löytyy joka kulman takaa! Kesäloman matkakohteista perhe-arjen piristämiseen ja hyvinvoinnista hemmotteluun, näillä messuilla eivät kohteet lopu kesken.

sm20 ikoni voi hyvin3

Voi hyvin - Terveyttä, kauneutta ja hyvinvointia. Alueelta löydät tuotteita, palveluita ja tietoa, jotka auttavat sinua saavuttamaan ja ylläpitämään terveellistä elämänlaatua ja onnellista mieltä. Löydä juuri sinulle sopiva tapa elää hyvin!

sm20 ikoni ruoka2

Ruoka - Hyvä ruoka saa hymyn huulille! Hurmaannu suussa sulavista messuherkuista, joita voit nauttia paikan päällä tai ostaa kotiin vietäväksi. Tule nautiskelemaan!

sm20 ikoni matkailu2

Matkailu - Kiinnostaako kaukomatka, vai ovatko lähialueen elämykset lähellä sydäntä? Alue esittelee kesäkauden elämykset, aktiviteetit, nähtävyydet ja majoitusmahdollisuudet läheltä ja kaukaa.

sm20 ikoni koti2
Koti & Piha - Kesä on tulossa, aika inspiroitua! Täältä löydät kiinnostavia tuotteita, hyödyllisiä palveluita ja uusia ideoita kotiin, mökille ja puutarhaan. Oli mielessäsi sitten kodin sisustuksen uusiminen tai mökin remontti, tämä alue on sinua varten!

sm20 ikoni vene2

Vene & Kone - (Vesi)pelit ja vehkeet kaikennäköiseen tekemiseen! Tällä alueella pääset tutustumaan veneiden, koneiden ja laitteiden uutuuksiin sekä harrastustoimintaan.

sm20 ikoni metsa2

Metsä & Retkeily – Kuuletko luonnon kutsun? Alueelta löytyy monipuolinen kattaus tietoa, tuotteita, uutuuksia ja ohjelmaa niin metsänomistajille, alan ammattilaisille kuin myös virkistyskäyttäjille. Metsäalue suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä Metsäkeskuksen asiantuntijoiden kanssa.sm20 ikoni perhe2

Perhe - UUTTA! Hyötyä ja hupia kaikenikäisille. Messujen uutuusalueelta löydät koko perheelle suunnattua mukaansatempaavaa tekemistä, vauhdikasta tapahtumaa ja mielenkiintoista tietoa.