Boka monter till Österbottens Stormässa 25.-26.4.2020!

Österbottens Stormässa är det största mässevenemanget i regionen och har arrangerats årligen i över 20 års tid. Evenemanget för hela familjen är unikt och imponerande även nationellt. 

Som utställare på Stormässan når du tusentals intresserade besökare under två intensiva dagar. Om ditt mål är att öka försäljningen, träffa kunder, göra ditt företag mera känt och hitta nya partner är Stormässan platsen för dig.

Årets nya tema är Familj. Temaområdet riktar sig till alla barnfamiljer.

SM19 kuvabannerArtboard 241SM19 kuvabannerArtboard 24 copy1

Välkommen som utställare!

Temaområden:

  • Turism - Att resa ger upplevelser, men först måste man hitta ett lämpligt resmål! Området presenterar sommarsäsongens upplevelser, aktiviteter, sevärdheter samt logimöjligheter nära och långt borta.

  • Mat - God mat får dig att le! Detta temaområde lockar till att prova nya smakupplevelser och att köpa delikatesser med hem.

  • Hem & Trädgård - Området är fyllt med nyttiga produkter och tjänster för hem, stuga och trädgård. Här söker besökarna tips för trivsamt boende, olika trägårdslösningar, renovering och inredning.

  • Må bra - På detta område är hälsa och välmående i centrum. Här söker besökarna efter produkter, tjänster och information för välbefinnande och livskvalitet, en lycklig och hälsosam livsstil och underhåll av kropp och själ.

  • Familj - Familjetemat är en nyhet på mässan. Utställarna på området erbjuder produkter, tjänster, rådgivning och stöd åt barn och familjer i alla olika livssituationer.

  • Båt & Maskin - Detta är ett populärt temaområde för båtar, maskiner och hobbyer där nyheter och aktiviteter inspirerar många besökare.

  • Skog & Friluftsliv - Detta temaområde är en mångsidig helhet som erbjuder information, produkter, nyheter, program och välbefinnande åt såväl skogsägare, skogsindustrin som alla som rör sig i skogen. Skogsområdet planeras och genomförs i samarbete med Skogscentralens experter.

Gör slag i saken och boka monter på det österbottniska toppevenemanget!

BOKA MONTER

 

Mässföretaget Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab har verkat i Vasa sedan 1987 och är marknadsledare inom regionen Vasa-Jakobstad-Karleby. Expo Österbotten är en pålitlig mässarrangör med serviceinriktad personal och som ständigt strävar till att utvecklas. Vi erbjuder högklassiga mässevenemang för företag, organisationer och publik. Vi presenterar årligen en mängd mässfavoriter.