Välkommen till Österbottens Stormässa!

Österbottens Stormässa – upplevelser för hela familjen

Kom och titta, testa, bli förtjust och njut av alla aktiviteter på Österbottens Stormässa! Mässan som ordnas varje vår i Botniahallen utanför Vasa är en upplevelse för hela familjen. Hitta dina favoriter bland det mångsidiga utbudet.

 

Sju temaområden täcker hela spektrumet

Stormässan är indelad i sju temaområden. Välj och vraka eller frossa i dem alla ­– det ligger nya upplevelser på lur runt varje hörn! Här hittar du allt från sommarens resmål till familjens hjälpredor i vardagen, från välmående till lyx.

sm20 ikoni voi hyvin6

Må bra ‒ Hälsa, skönhet och välmående. Temaområdet bjuder på produkter, tjänster och information för en hälsosammare livsstil. Hitta din väg till det goda livet!

sm20 ikoni ruoka6

Mat ‒ God mat sätter ett leende på läpparna! Låt dig förföras av mässans läckerheter som du kan åtnjuta på plats eller köpa med dig hem. Njut!

sm20 ikoni matkailu6

Turism ‒ Är du intresserad av att resa långt eller kanske lite närmare? Temaområdet presenterar sommarens upplevelser, aktiviteter, sevärdheter och logimöjligheter från när och fjärran.
sm20 ikoni koti4
Hem & Trädgård ‒ Sommaren kommer med inspiration! Här hittar du intressanta produkter, praktiska tjänster och nya idéer för hemmet, stugan och trädgården. Det här området är för dig som planerar att inreda hemma eller renovera stugan.
sm20 ikoni vene4
Båt & Maskin ‒ (Vattenburna) fordon och prylar för allehanda aktiviteter! På området kan du bekanta dig med båt- och maskinnyheter samt hobbyverksamhet.
sm20 ikoni metsa4
Skog & Friluftsliv – Trivs du ute i naturen? På området finns ett mångsidigt urval produkter och program för såväl skogsägare och proffs inom skogsbranschen som friluftsmänniskor. Skogsområdet planeras och genomförs i samarbete med experter från Skogscentralen.
sm20 ikoni perhe4
Familj ‒ NYHET! Nytta och nöje för folk i alla åldrar. På mässans senaste temaområde hittar du en massa skojiga, fartfyllt program och aktuell information för hela familjen.