Tiedotteet


10.05.2017

Viikonloppuna järjestetyt Pohjanmaan Suurmessut keräsi Botniahalliin  16 964 kävijää 

25.04.2016

Pohjanmaan Suurmessut juhli juhlavuottaan komein menoin ja messuilla vieraili yhteensä 17 097 tuhatta kävijää. Yli 250 näytteilleasettajaa kiinnosti messukävijöitä, kauppaa tehtiin runsaasti erilaisista tuotteista ja näytteilleasettajat olivat hyvin tyytyväisiä vilkkaisiin messupäiviin. Messujen antoisat kontaktit tuottaa kauppaa myös lähiviikkoina. Messut sai myös erityistä kiitosta messujen seitsemästä, monipuolisesta ja ajankohtaisesta alasta.

22.04.2016
Pohjanmaan Suurmessut täyttää tänä vuonna 20-vuotta ja messuja juhlitaan 23.-24. huhtikuuta juhlavin menoin. Yli 250 näytteilleasettajaa täyttävät Botniahallin ja ohjelmaakin nähdään seitsemällä eri alueella. Seitsemän eri messualan suurtapahtuma on todellinen kokoperheen tapahtuma, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Pohjanmaan Suurmessut onkin monelle kevään ja kesän avaaja ja messuilla vierailee vuosittain lähes 18 000 kävijää.
30.03.2016

Pohjanmaan Suurmessut (23.-24.4.2016) juhlii tänä vuonna juhlavuottaan. Kokoperheen suurtapahtuma täyttää 20-vuotta ja ohjelmakattaus on korea. Seitsemän eri messualan tapahtuma tarjoaa ostettavaa, näkemistä ja kokemuksia runsain mitoin ja messujen ohjelma luo messuhalliin iloista juhlatunnelmaa. Messujen näyttelyalat ovat: Matkailu, Hyvän Elämän Coctail, Vene & Moottori, Koti & Tekniikka, Ruoka, Puutarha & Mökki ja Kirja.

20.04.2015

Pohjanmaan Suurmessut saatettiin onnistuneesti päätökseen ja kesäkin on nyt virallisesti avattu!
Messukävijöitä kiinnosti erityisesti seitsemän eri alueen ja lavan ohjelmat sekä seitsemän eri alojen näytteilleasettajat.
Kauppaa tehtiin ahkerasti, erityisesti Ruoka-puolella, Hyvän elämän coctail -osastoilla, Puutarhassa sekä Koti & Mökki-  ja vene -puolella. Lisäksi Viron kylpylät ja Pohjois-Ruotsin matkailukohteet olivat yleisön mieleen.
Messuilla vieraili yli 230 näytteillesettajaa ja 16 859 kävijää.

02.04.2015

Pohjanmaan Suurmessut valtaa Botniahallin pääsiäisen jälkeen 18.-19.4. yli 200 näytteilleasettajan voimin. Messut koostuu seitsemästä eri messualasta ja seitsemästä eri ohjelma-alueesta ja yhdessä ne tekevät messuista Pohjanmaan suurimman messutapahtuman.

02.04.2015

Pohjanmaan suurin ja tärkein kohtaamispaikka on Pohjanmaan Suurmessut huhtikuun 18.-19. päivä. Kevään kohokohta avaa kesän ja kevään odotuksen toden teolla. Messuhalli on täynnä ostettavaa, kun yli 200 näytteilleasettajaa esittelee omat tuotteensa upeassa messutunnelmassa. Arjen pikkuhelpottajat, himoshoppaajan unelmat, puutarhurin vinkit, kotikokkaajan maukkaimmat reseptit, kirjanystävän kesälukemiset ja tietenkin kesälomailijan parhaat lomakohteet ovat kaikki esillä kevään suurenmoisilla Suurmessuilla. Seitsemän eri alan inspiroivalla messukokonaisuudella on tarjottavana kaikille jotain. Kun laukut ovat täyttyneet ostoksista ja mieli on täynnä elämyksiä, on kesä valmis alkamaan.